marți, 15 februarie 2022

Catastrofa Birsan, nici VAR-ul nu va rezolva problemele

 Ne uitam ce se intampla in fotbalul nostru si tragem speranta ca oadata cu introducerea tehnologiei VAR campionatul va fi mai curat, aai corect. Desarte sperante. Tehnologia ca tehnologia, dar decizia ramane tot la arbitri. Daca nu vrea cel de la VAR sa alerteze centralul ca s-a intamplat ceve neregulamentar, lucrurile raman ca in tren. Daca il alerteaza, tot centralul este cel care vine si ia decizia. Si daca muschii lui nu vrea, face ceva pe VAR-ul nostru si ramane tt ca in trenul despre care vorbeam mai inainte.

Un caz practic intamplat aseara. Un asistent ii spunea catastrofei Barsan sa dea galben la faultul lui Bancu. Catastrofa nu se lasa influentata, zicea ca nu e cazul. "Ba da, ba da" se putea citi pe buzele asistentului. Ei si? Tot asa va fi si cand vom avea VAR

Invitat de dimineata la GSP Live, Bogdan Andone, fost antrenor la FCSB, Astra sau FC Voluntari, a vorbit despre erorile de arbitraj din campionat, fiind de parere că nici macar introducerea VAR nu va pune capat discutiilor in contradictoriu din Liga 1.

„Va fi si mai mare scandalul! E parerea mea. Spune-mi ce s-ar fi intamplat la ultima faza din FCSB - Chindia, cu golul anulat”, a afirmat Bogdan Andone, intrebat de moderatorul Costin Ștucan daca sistemul VAR ar rezolva polemicile din Liga 1.

„Cred că vor dura meciurile 110 minute!”, a spus si jurnalistul GSP Remus Raureanu, prezent in studio.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu