duminică, 6 februarie 2022

Eroare de arbitraj CSU - CFR, etapa #24

 Meciul de la Craiova a fost unul greu pentru toata lumea. CFR a inscris in urma unei greseli impardonabile a lui Mateiu, care a bulversat tot jocul echipei in acel moment. Dupa asta, CSU a alergat permanent dupa egalare, reusind sa inscrie chiar in ultimele secunde ale partidei, dupa ce a ratat 3-4 ocazii clare. A fost greu pentru olteni sa sustina o partida de travaliu, foarte greu pentru clujeni sa piarda doua puncte in ultimele 10 secunde ale meciului. Dar asta este, uneori roata se invarteste invers

Faza care a dus la eroarea de arbitraj s-a consumat in minutul 64 cand Debeliuh a fost busculat in careu de catre Screciu. Desi mingea era in alta parte si nu se poate spune ca feroviarul a fost impiedicat sa ajunga la ea, comportarea neregulamentara exista. Si trebuie luata in considerare nu pentru ca Ion Craciunescu, care s-a declarat suparat pe Reghe, a confirmat-o, ci pentru simplul fapt ca daca se petrecea in celalalt careu, si oltenii ar fi reclamat faza.

In rest un arbitru Ovidiu Hategan foarte bun, atent, mereu pe faza. A trecut mai repede peste momentul asta poate si pentru ca se stie ca de regula Debeliuh cade foarte usor. Ca-n povestea cu Petrica si lupul, uneori nu esti crezut tocmai cand spui adevarul. Si aici este si vina lui Debeliuh, care se compenseaza cu alte ”succese”.

Corect insa, meciul ar fi trebuit sa se termine cu victoria clujenilor cu 2 - 1. Voi supara multa lume, dar asta este.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu