luni, 25 aprilie 2022

PLAT-OUT etapa#6, Botosani-FCU facut praf de arbitru

 Arbitrul Catalin Popa probabil ca a mizat la pariuri pe Botosani. Daca am putea revedea meciul, am putea conclude ca in primele doua minute jucatorii moldavi ar fi trebuit sa primeasca 3-4 galbene. La fel de cumsecade a intors arbitrul spatele in min 7 cand Compagno a fost faultat evident in careu

Mereu cumsecade, Catalin Popa impinge Botosaniul inainte. Cand poate fluera faulturi pentru ei, chiar daca nu sunt. Ca in min 39 cand acorda o lovitura gratis pentru moldoveni. Sut lung in careul oltean, eu cred 60% ca Dican era in ofside, dar Botosanii deschid scorul ajutati de apararea absenta a adversarilor.

Dupa pauza, un penalty just acordat pentru FCU si se face 1-1. Nu pentru mult timp pentru ca domnul arbitru il lasa pe Dawa sa se suie in spinarea lui Kovacic (min 55) si sa aduca din nou Botosenii in avantaj. Fault clar, dar vorba comentatorului, fotbalul nu e baschet

Din gresala Catalin Popa ii da lui Jaja al doilea galben s-i lasa pe moldoveni in inferioritate. De aici nu se mai joaca fotbal. Jucatorii moldavi stau mai mult pe jos. Timpul trece si singura preocupare a arbitrului este sa restabileasca egalitatea numerica. In consecinta, curg cartonasele galbene in tabara oltenilor si intr-un final apoteotic, Catalin Popa nimereste unul care mai avea un carton (Diallo) si astfel handicapul Botosaniloe este anulat. Toata lumea rasufla usurata.

Jenant arbitraj. Cred ca toata lumea este de acord cu faptul ca FC Botosani este o echipa cu potential mai mare decat al FCU. Dar astazi, moldovenii au aparut ca o echipa debusolata, care merita sa piarda. Norocul lor a fost ca arbitrul pariase deja (probabil ca in joc era o suma importanta) ca vor invinge si a facut tot ce i-a stat in putere sa se intample asa. Eu zic ca oltenii au pierdut 3 puncte desi au jucat mai bine. Scorul corect era 2 - 1 pentru ei, nu pentru Botosani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu