luni, 11 aprilie 2022

PLAY-OFF, etapa #4, Universitatea - CFR, erori in favoarea clujenilor

 CSU Craiova - CFR, un meci de mare tensiune si angajament, care a dovedit ca o echipa poate castiga atunci cand vrea si da totul pe teren. Chiar si daca arbitrul este impotriva. Pentru ca aseara, U Craiova a muncit si a castigat impotriva tuturor eforturilor facute de arbitru Radu Petrescu.

Sa ma explic

Minutul 16. Joc linistit in jumatatea CFR. In jumatatea cealalalta, Omrani face un gest golanesc si-l calca pe Vatajelu. Fara minge. Niciun arbitru nu vede, de fapt se faca ca nu vede. Trebuia cartonas rosu. O sa ziceti ca n-a fost intensitate. N-o fi fost. Dar a fost golanie, si asta n-are ca cauta pe un teren de sport.

Minutul 27. Daniel Graovac intra caineste in Dan Nistor. Lovitura in cap pregatita din timp. Sunt unul care sustine ca CSU nu va face performanta atata vreme cat il va avea pe Dan Nistor in teren. Dar acuma trebuia dat caronas rosu. Pe langa gest golanesc, a fost si intensitate.

Nu repet evolutia scorului. Vreau numai sa spun ca in minultu 69, Jovan Makovic face 2-2. Din acest moment CFR este groggy, urmeaza 25 de minute de cosmar pentru ardeleni, care sunt efectiv ametiti de sarjele lui Bairam, Markovic, Campanu, Ivan. Clujenii sunt iesiti din meci, moment bine sesizat de catre Radu Petrescu. Si ca urmare, iese la rampa. In trei situatii grele nu mai acorda corner pentru craioveni. Fluiera aiurea un ofsaid, cand Ivan nu participa la faza. Fluiera aiurea faulturi facute de Bairam, Campanu, Cretu. Face orice ca mingea sa nu fie la olteni. Dar exista un Dumnezeu care rasplateste pe cei care au dreptate. Ante Rogulic inscrie un gol inainte ca Radu Petrescu sa apuce sa mai fluiere ceva

Cand castigi, nu te mai uiti la erorile arbitrului sau nu-i scoti ochii. Dar eu n-am castigat nimic si nu pot sa nu atrag atentia asupra unor gesturi golanesti comise fie de arbitrii fie de jucatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu