sâmbătă, 2 aprilie 2022

PLay-Out etapa #3, FCU - Mioveni, faze controversate

 Meciul de la Craiova a avut un inceput controversat si o incheiere pe masura.

In min 8, Rusu scapa spre poarta craiovenilor si este oprit prin faul de catre Diallo. Arbitrul il elimina pe Diallo considerand ca a facut fault din pozitia de ultim aparator. Oltenii s-au infuriat si meciul s-a intrerupt din cauza scandarilor xenofobe. Dar arbitrul a avut dreptate si ar trebui sa vedem masuri luate. Si cred ca vor lua, de vreme ce clubul lui Mititelu nu este prea inghitit in Bucuresti

In min 49 Mioveni solicita penalty, dar arbitrul lasa faza in continuare. Si cred ca a avut dreptate, reluarile aratand ca Trif si Radu Negru s-au tinut reciproc, doar ca argesanul a facut-o mai discret.

In min 90, alta cerere de penalty din partea Mioveni. Centrare in careu, Blanaru loveste mingea cu capul, dupa care portarul Popa, venit spre centrare, intra cu mainile in argesan. Faza merita o expertiza mai competenta decat a mea. Eu o vad asa Blanaru nu este impiedicat sa loveasca mingea. Mingea iese in aut de poarta si Blanaru nu arata a fi interesat sa urmareasca mingea pentru a-i corecta traiectoria. Adica, argesanul loveste mingea cu capul, dupa care ramane fix in teren, cu spatele la poarta adversa. Vine Popa si-l loveste pe Blanaru. Contactul este evident, dar nu este agresiv si nici nu influenteaza faza. Mingea iese afara si Blanaru n-are nicio reactie. Greu de spus daca se impunea penalty. Eu zic ca nu, desi, comparand cele doua faze, a doua da mai multa dreptate Miovenilor sa solicite lovitura de pedeapsa. Poate ca se impunea un cartonas, dar nu pentru fault. Oricum, ciudata faza, sunt curios ce vor zice unii mai priceputi. Daca eram arbitru, eu n-as fi fluerat.

Una peste alta, arbitrul Kovacs a demonstrat ca stie ce face. Parerea mea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu