sâmbătă, 21 mai 2022

PLAY-OUT etapa#9, gata tragem cortina

 Salut prieteni,

Am intarziat cu acest comentariu pentru ca sunt chiar dezamagit de acest campionat. Are rost sa ne mai uitam la fotbal, fie el la TV sau pe stadion? Eu cred ca nu. Este o smecherie pusa bine la punct. Vin unii si pun niste bani ca sa se transmita la TV un campionat. Ei urmresc publicitatea, audienta, nu-i priveste data se joaca pe bune, pe corecte, etc. Ii doare fix in motul de la basca cine casiga si cine retrogradeaza. Totul este sa se joace la ora stabilita. Altfel cum sa intelegem umilinta copiilor de la Gaz Metan condamnati sa piarda la greu, desi toti erau impotriva lor. Jenant, cinic si inuman.

Pe urma vin unii si trag sforile cum sa se castige banii pusi in joc. Ei inventeaza, anuleaza, legifereaza si fac orice exact cum le convine. Trebuie sa iasa campioni cine trebuie. In slujba acestui scop se incoloneaza, federatii, antrenori, comisii, arbitrii.

In final toata lumea multumita, iar noi batjocoriti, dar spectatori ai circului.

Singurul element care merita scos in evidenta este faptul ca Rapidul a clacat indiferent cat s-a investit in el din toate partile si toate planurile. Si aici este o chestie cu manevra asta de a trimite in cupe europene o echipa de pe locul 7 in dauna alteia de pe locul 3. Smecherii de Colentina si de Podul Grant. Ni se pune pata, facem orice ca sa joace echipa X. Si joaca pentru ca organizatorii pot decide orice fara nicio rusine. Acum, pe frontispiciul smecheriei erau Rapid si Mutu. N-a vrut Mioveni, probabil nu s-a iesit cum trebuia. Iar, Mutu nu este antrenor oricat ar trage pe nas

Iata rezultate si clasamente. Cine doreste, le poate comenta


Clasament Oficial

Clasament Neoficial



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu