miercuri, 11 mai 2022

PLAY_OUT, etapa#8 Comentarii degeaba

 Exact, comentarii degeaba

Desi ma simt obligat sa-mi respect inteligenta si bunul simt si sa atrag atentia, pur retoric, asupra manierii de arbitrul a lui Barsan in meciul Rapid-FCU. Pe teren a fost un macel organizat. Golanii din Grand s-au concentrat sa-l rupa pe Bauza. Acesta a fost singurul lor scop pe teren. Cat despre goluri, stiau el ca va fluiera arbitrul ce si cum trebuie.

In mod normal, Rapidul trebuia sa joace in 10 oameni din minutul 3 cand Morais a intrat criminal la Bauza. In minutul 87 Sapunaru trebuia exclus de pe teren si Rapidul sa termine meciul in 8 oamani de camp. Dar au avut un arbitru cumsecade. De tot rasul cand arbitru tinea cu toate puterile de Sapunaru sa nu-l bata pe Paramatti. Jenant

Nu ma poate convinge nimeni ca la faultul in careu al lui Moldovan asupra lui (iarasi) Bauza, nu trebuia un cartonas rosu. Cica era un rapidist in preajma. Si ce daca? Portarul era ultim aparator. Tot la fel nu ma poate convinge Barsan ca intrarea lui Diallo este de penalty. Chiar daca marele Craciunescu face balet printre banii patronilor de pa FCSB si/sau Rapid si care vor mai fi.

Rusine, mare rusine. Aflam ca marele arbitru s-a deranjat pana la vestiare si a dat cate un carton rosu pentru Sapunaru si Paramatti. Ce-o fi avut cu italianul nu stiu. Imaginile arata ca acesta evita plin de bun simt toate confruntarile cu Sapunaru, Rares Ilie si inca un rapidist mai greu de identificat. Dar, te pui cu Barsan?

Iata mai jos datele de calcul. Nu mai adaug nimic. Rapid va bate la Mioveni, e treaba stiuta




Si totusi, mai fac un comentariu. RESPECT, NICCOLO NAPOLI!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu