marți, 25 ianuarie 2022

Penalty refuzat echipei lui Mititelu in meciul cu Hagi

 Meciul Farul - FCU s-a desfasurat luni  24 ianuarie, incepand de la orele 20.

Oltenii au inceput curajos lasand apararea descoperita, numai ca elevii lui Hagii au taxat la sange avantul acestora. Asa se face ca la pauza constantenii conduceau cu un linistitor 3 - 0. Dupa pauza, acelasi scenariu, daca nu si mai rau. Oltenii ataca in valuri, iar baietii de pe litoral stau linistiti in asteptarea unor alte erori pe care sa le taxeze.

Doar ca mingea se incapataneaza sa ramana la olteni si acestia alearga pe tot terenul de parca n-ar avea splina in ei. Se face 3 - 1. Hagi incepe sa dea bice de pe margine. Elevii lui sunt insensibili, insa. Cel care prinde miscarea este centralul Ioan Coza care refuza oltenilor un penalty clar in minutul 79. Ba mai mult, da galben pentru simulare.

Tavalugul pornit de olteni inclina terenul catre poarta lui Aioanei. Jucatorii Farului au cam disparut de pe teren, abia isi mai trag sufletul, abia se mai misca. Se face 3 - 2 in minutul 89.

Meciul se termina 3 - 2 cu elevii lui Hagi in corzi. Arbitrul fluiera finalul meciului si toata lumea, inclusiv comentatorii TV, isi da seama ce important a fost penaltyul neacordat

In concluzie, normal ar fi fost un 3 - 3. Hagi a castigat doua puncte nemeritate, oltenii au pierdut unul pe nedrept. Trebuie sa-i dam dreptate lui Mititelu-jr cand l-a recuzat pe arbitru. Se vede ca a avut toate motivele. In cele doua meciuri jucate cu oltenii si arbitrate ambele de Coza, Hagi ar fi trebuit sa castige doar un punct, dar a castigat 4.  

Mai vreau sa semnalez un fapt. De cand au revenit in Liga 1, FCU a fost in continuu nedreptatita. Toate erorile de arbitraj comise au fost NUMAI IMOPTRIVA LOR

Voi mai reveni sa comentez etapa, stati aproape

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu