marți, 15 martie 2022

PLay Off, Etapa #1 - Concluzii

 S-a incheiat prima etapa din intrecerea play-off.A fost un singur meci in care arbitrul si-a pus amprenta mai mult decat ar fi fost necesar. In partida FCSB - Farul. Lucian Rusandu s-a suit pe pereti. Una peste alta, comentatorii par a fi de acord cu faptul ca dupa dinamica jocului si numar de ocazii, FCSB ar fi meritat victoria. Numai ca in teren bara este bara si golul este gol. Dar la fel de acord, comentariile spun ca Farul a fost dezavantajata pentru ca nu i s-a acordat un penalty si pentru ca un jucator a fost eliminat foarte usor. Sigur ca un penalty, poate fi transformat sau ratat. Dar exista un factor psihologic in fiecare astfel de situatie. Sa acceptam totusi ca scorul real ar fi fost 2 - 1, tot pentru FCSB

Iata si pozele aferente primei etape de PlayOff

Singura problema este evidentiata cu o culoare speciala. Este cazul despre care tosmai am vorbit
Sa vedem si cele doua clasamente, cel oficial si cel neoficial, cu mentiunea ca cel oficial este cel omologat de FRF si LPF, in timp ce cel neoficial este cel pe care eu il ajustej conform prostiilor facute in teren de catre arbitrii.

Comparand cele doua clasamente, mare diferenta nu e. Mai precis de un gol marcat sau primit.
Putem filozofa insa, sa admitem sau nu daca FCSB ar mai fi marcat al doilea gol in cazul in care Farul avea echipa intreaga. Gurile rele ar spune ca e posibil ca penalty-ul sa fie fost ratat, si meciul se incheia 1 - 0. Vorbe, toate acuma sunt vorbe. De asta e bine ca sa punem omul potrivit la locul potrivit. Ma refer la Rusandu care a dovedit ca e depasit de fenomen. Sau poate ca a fost omul cel mai potrivit.
Vedeti? Toate sunt cu dus si intors.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu