marți, 15 martie 2022

PlayOut, etapa #1. CONCLUZII

 Si lupta pentru evitarea retrogradarii este dura. Sunt doar 9 etape, nu exista sistemul tur-retur, se joaca doar un singur meci si orice punct castigat sau pierdut conteaza.

Iata rezultatele primei etape. Singurul meci acceptat ca viciat de arbitru este Chindia FCU. Acolo a fost un penalty nedat Chindiei. Pentru consecventa pentru situatii asemanatoare, trebuie sa consideram ca rezultatul corect ar fi trebuit sa fie 1 - 0 pentru Chindia. Iata ca FCU a castigat un punct nemeritat, primul de altfel in acest campionat, in rest a fost mereu dezavantajata. Chindia a pierdut nemeritat doua puncte. Mie si Sepsi - Mioveni mi s-a parul la discretia arbitrului, care in permanenta a ajutat gazdele. Nu stiu care ar fi fost rezultatul corect, dar cred ca e bine cand cineva te impinge in permanenta de la spate.

Iata rezultatele comparative


Si pe baza lor, cele doua clasamente


Clasamentul neoficial inregistreaza ca echipa Chindia ar fi trebuit sa aiba 4 puncte in plus fata de FCU Pentru ei era un motiv de liniste. In Play Out orice punct este important, mai ales in raport cu adversarele directe in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu