luni, 21 martie 2022

PLAY-OFF, etapa#2, Mladinovici face praf FCArges - FCSB

 Salutare prieteni,

Nu inteleg arbitri astia. Eu daca as fi in locul lui H Mladinovici, dupa ”recitalul” de aseara n-as mai iesi din casa cel putin o luna. Trebuie sa te doara fix in motul de la basca ca sa arbitrezi in halul asta. Ca sa nu zic altfel. Dar sa o luam pe rand.

1. Min 34. Hent Andrei Miron (FCSB) in propril careu. Pe Mladinovici il doare in motul de care vorbeam

2. Min 41. Cr Tanase il faulteaza in atac pe Cordea si Mladinovici este procupat tot de basca. Faza continua si Mamult il faulteaza in careu pe Ganea. Acum se trezeste ii Mladinovici si fluiera penalty pentru FCArges. Mamul a faultat clar, dar trebuia oprit meciul cu o faza mai inainte si nu se mai ajungea aici

3. Min 59. Miron da o pasa la portar din 6 m. In mod normal, se da lovitura indirecta, dar Mladinovici trage basca pe ochi.

4. Min 71. Penalty pentru FCArges la o tinere reciproca V Cretu versus Said. La inceput Said tine de Cretu, apoi se tin reciproc si in final numai Cretu. O faza lunga, ce-i drept. Dar parca nu s-ar fi impus penalty.

Scorul omologat in teren a fost FCArges-FCSB = 2 - 3. Fluerat corect, mi se pare ca ar fi fost tot 2 - 3, doar ca Mladinovici a facut meciul praf, a enervat pe toata lumea, argesenii au terminat meciul cu un om mai putin, au fost ceva probleme in teren, in tribuna, pe la vestiare, adica peste tot. Politia a luat declaratii, sa vedem ce-o mai lua.

Si asta pentru simplul motiv ca Mladinovici are basca.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu