marți, 26 aprilie 2022

PLAY-OUT etapa#6 Comentarii

 Circul continua.

In primul rand sunt doua echipe silite si sponsorizate sa joace desi toata lumea stie ce se va intampla cu ele. Totul ca sa fie salvata Dinamo. Desi nu se mai poate.

Lasat la urma, meciul Botosani - FCU a fost facut praf de arbitru. Nu din prostie, ci cu intentie clara. Trebuia neaparat sa castige Botosani, asta a fost misiunea arbitrului si s-a vazut de la inceput. Probabil ca SEPSI nu este prea indragita pe undeva. Si nici echipa lui Mititelu, desi Napoli dovedeste ca e antrenor cu un lot subtire de tot. Dar asa-i la noi. Daca superi pe cineva, o iei peste bot.

Rezultatele comparative, arata interventia brutala in desfasurarea meciului de la Botosani. Gazdele au castigat pe nedrept.


Clasamentul oficial, mincinos, arata pe Botosani pe locul 2. Probabil se pregateste o smecherie la Mioveni, tot innfavoarea gazdelor.


Clasamentul neoficial arata ca Rapidul si FCU sunt niste echipe pregatite bine. Asta nu convine cuiva.


Asteptam etapa urmatoare. Sa vedem ce pedepse se vor mai aplica. 

Daca privim cu atentie, FCU ar putea intra in calcule daca bate SEPSI. In orice caz Rapid, Sepsi si FCU sunt bine plasate. Coincidenta sau nu, tot acestea sunt echipele care n-au probleme financiare. Dar asta iar nu convine, e mai bine ca supusii sa stea la cersit cu mana intinsa


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu