luni, 2 mai 2022

PLAY_OFF, etapa#7, CFR - Farul, pupat piata Independenti

 Radu Petrescu, arbitrul partidei CFR-Farul a facut totul ca sa nu supere CFR-ul. Si nu numai el. Se pare ca cineva a pus poana la urma lucrurile la punct.

Minutul 7. Lutica, portarul CFR arunca aiurea o minge care poate fi interceptata de adversar, dupa care e luat de vant si sare in carca jucatorului. Agresiunea se petrece in careu. Penalty si cartonas rosu se impuneau. Radu Petrescu da lovitura libera din afara careului.

Min 28. Grameni suteaza la poarta, mingea depaseste linia dupa care Lutica o scoate din poarta. Din nou tacere din partea arbitrului. Comentariile sunt revelatoare. Toti gasesc scuza tusierului care n-a vazut fiint acoperit de plonjonul portarului. Nicio televiziune nu deruleaza faza u incetinitorul ca sa vedem ce si cum. Toti, inclusiv ziarele, arata o imagine in care intr-adevar mingea nu depaseste. Dar cu 1-2 stop carde mai inainte se poate vedea clar ca mingea a trecut.

Pana la urma CFR a casigat un meci pe care trebuie sa-l piarda. Arbitrul a consemnat 1-0 pentru gazde, dar corecte era 1-2

Toata lumea multumita. Nici Gica Hagi nu este suparat. Poate doar Becali, dar are destul si nu-i mai trebuie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu