marți, 3 mai 2022

PLAY-OFF etapa#7 comentarii - S-a jucat campionatul

 Salut prieteni,

Pregatiti tobe si trambite, CFR a castigat iar campionatul. Petrescu, Hagi si Petrescu au hotarat ca este mai bine asa. Dintre cei doi Petresti unul este arbitru si altul antrenor. In ordine, la aceasta actiune de castigare a campionatului si-au adus aportul centralul Petrescu, antrenorul Hagi si, ultimul, antrenorul Petrescu. Nu mai revin, puteti citi aici ce s-a intamplat in meci. In mare, arbitrul a fluerat cum avea ordin, Hagi a facut schimbari la pauza ca sa fie bine si toata lumea multumita. Suparat poate sa fie doar Becali, desi il va scoate pe Fl Tanase golgheter si poate ca il va vinde cu pret bun. Iar Hagi va vinde si el bine cateva false vedete promovate la nationala precum Draguș si alte parasute.

Dar sa vedem ce s-a intamplat in acte, dar si pe teren

Asa cum am zis, oficial campionatul s-a transat. Se mai joaca in continuare degeaba. Iar noi, pe margine, martori la caratul apei.

Clasamentul in actele Federatiei arata asa

De acum inainte nu vor mai fi surprize. Ar fi si pacat dupa atata munca.

Insa, daca s-ar fi fluierat corect, situatia ar fi sensibil diferita

FCSB ar fi pe primul loc, iar CFR pe locul doi in mare pericol de a disputa barajul pentru accederea in cupele europene cu, probabil, Rapid, alta echipa trasa de mot.
Chestia asta ar deranja multa lume in special pe investitorii de la CFR care si-ar vedea ingropati banii investiti acolo. Dar si asa falimentul este scris pe ei, ca n-au cu cine si mai ales, n-au cu ce.
Cine vrea sa inteleaga, intelege
Astept comentariile voastre



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu