vineri, 4 martie 2022

Etapa #29, Concluzii

 Gata si etapa cu numarul 29. Avem ce comenta desi erorile arbitrilor centrali n-au dat peste cap cursul jocurilor. Cap de afis a fost Marian Barbu, care a demonstrat inca o data ca indiferent ce scrie la regulament, daca arbitrul nu da, nu este si gata. Poti sa mai zici ceva? Poti, dar zici degeaba.

Sa vedem mai intai rezultatele comparative

Ce vedem? Trei meciuri in care arbitrii si-au facut de cap. Cu toate acestea, prostiile lor au influentat in general dimensiunea scorului, nu si directia luiu. Cu exceptia partidei Chindia - UTA, unde aradenii au pierdut din nou. De data aceasta un punct. Dardambovitenii au primit un cadou de 2 puncte, care vor avea un efect imens in evitarea locurilor de baraj.
Hai sa vedem acum cum stam cu clasamentele. Eu zic ca CFR poate sa trimita invitatiile pelntru petrecere. Gigi Becali a luat-o iar in freza. Lucrul furat nu tine de cald. Andrei Vlad a facut-o iar de oaie tocmai cand nu trebuia, Dar asta este. Dumnezeu nu bate cu parul.
Dar sa vedem ce ne arata clasamentele
Mai intai, cel oficial, aprobat de FRF si LPF


Apoi cel pe care il ajustez eu conform prostiilor pe care arbotrii le fac in teren


Oficial, FCArges are un meci de play-off cu Botosani. Dar daca tinem cont ca Botosanii au fost nedreptatiti de cateva ori, clasamentul neoficial spune ca meciul acesta n-ar mai fi important, clasarea intre primele 6 fiind o intrecere indirecta intre Voluntari si FCArges, in lupta cu FCSB si Botosani.Eaca oficial FCArges trebuie musai sa bata, in varianta mea, arbitrii si-au facut mai bine datoria si in caz ca Voluntari pierde la FCSB, argesenii urca si in cazul unui meci egal. 

In partea de jos, cu 4 puncte mai putin, Rapid trebuie sa fie atenta ca sa nu devina a doua echipa pentru baraj. Daca rapid si Chindia pot lua 3 puncte in ultima etapa a sezonului regular, jucand cu Clinceni, respectiv Gaz Metan, Mioveniul are meci greu la UTA, unde sigur ar trebui sa miste din urechi pentru un punct.

Dar sa asteptam. Astazi incepe ultima etapa cu meciul FCU - Sepsi, doua echipe antrenate de italieni.  In doua-trei zile ne lamurim.

Tineti aproape

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu